12,50 €Kaina
18,99 €Kaina
14,50 €Kaina
16,50 €Kaina
14,50 €Kaina
  • Nauja
Astruc d'A Chardonnay  vyno butelis

Vynas ASTRUC d'A Chardonnay IGP Pays d’Oc 0.75L 12,5%

 

Astruc d’A Chardonnay – baltasis vynas iš Limu apylinkių, Langedoke.  200–300 m aukščio vynuogynai ir kalkingo molio dirvožemis suteikia jam gaivumo ir minerališkumo. Trečdalis vyno fermentuotas ąžuolo statinėse, todėl šalia ananaso ir persiko aromatų atsiranda švelni vanilės nata. Skonis vidutinio kūno, su subalansuota rūgštimi ir lengvu migdolų poskoniu. Šis Chardonnay dera su žuvimi, jūros gėrybėmis ar vištiena.

Vyno svarumas
Vyno saldumas
Maisto rekomendacija:
Spalva:
Skonis:
Vynuogės:
Aromatai:
11,00 €
Atsiskaitysite per el. bankininkystę.
Atsiskaitysite per el. bankininkystę.

SAUGUS
APSIPIRKIMAS

Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.
Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.

PRISTATYMAS
Į NAMUS   

Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt
Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt

TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE

Prekės informacija

Vyninės Istorija


Domaine Astruc įkurtas 1862 m. Limu apylinkėse. Nuo 2002 m. priklauso Domaines Paul Mas, bet valdymą išlaiko Astruc šeima. Jacques Astruc prižiūri 80 ha vynuogynų, iš kurių ketvirtadalis sertifikuoti kaip ekologiški.


Klimatas ir Dirvožemis 


Vynuogynai išsidėstę prie Pirėnų kalnų, 200–300 m aukštyje. Klimatas saulėtas, bet vėsūs vakarai leidžia išsaugoti rūgštį. Kalkinis molis ir kreida suteikia skoniui minerališkumo.


Gamybos Metodas


Vynuogės skinamos anksti ryte. Spaudžiamos pneumatiniais presais. 30 % fermentuota ąžuolo statinėse, 70 % – plieno talpose. 25 % brandinta ąžuole, kad aromatas įgautų prieskonių ir vanilės tonų.


Vyno Charakteristikos


Spalva – šviesi, auksinė su žalsvu atspalviu. Aromate – prinokęs ananasas, baltasis persikas, švelnus migdolas. Skonyje – vidutinio kūno, gaivios rūgštis, subtilios kreminės tekstūros. Finišas ilgas, su vanilės užuomina.


Maisto Derinimas


Šis Chardonnay geriausiai atsiskleidžia prie patiekalų, kuriuose derinasi subtilūs skoniai ir švelni tekstūra. Su žuvimi pavyzdžiui prie keptos dorados, menkės ar lašišos su citrininiu sviestu. Jūros gėrybės – midijų troškinys balto vyno padaže, krevetės su česnakais ar šviežios austrės suteiks vynui daugiau gyvumo. Su paukštiena – lengvai troškinta vištiena su rozmarinu ar kalakutienos kepsneliai. Vegetariški patiekalai – šviežių daržovių tartas, risotas su smidrais ar moliūgų gnocchi. Minkštieji balti sūriai, tokie kaip bri ar kamamberas, paryškina tropinių vaisių ir vanilės natas.


Charakteristikos
Kilmės šalis:
Prancūzija
Regionas:
Langedokas
Tūris:
0.75 L
Stiprumas:
12.5%
Rekomenduojama patiekimo temperatūra:
10 -12°C
Alergenai:
Sulfitai
Laikymo sąlygos:
nuo 5°C iki 20°C.
Perspėjimas:
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Draudžiama parduoti, pirkti ir pristatyti alkoholinius gėrimus asmenis jaunesniems nei 20 metų.

Panašūs produktai

Astruc d'A Chardonnay  vyno butelis

Vynas ASTRUC d'A Chardonnay IGP Pays d’Oc 0.75L 12,5%

11,00 €