12,50 €Kaina
25,00 €Kaina
14,50 €Kaina
16,50 €Kaina
18,99 €Kaina
    Raudonasis vynas iš Italijos Cantine Risveglio ENEO Susumaniello Negroamaro Salento

    Vynas Cantine Risveglio ENEO Susumaniello Negroamaro Salento I.G.T. 0.75L 14.5%

     
    Cantine Risveglio buvo įkurta 1958 m. pietinėje Italijoje, Apulijos regione, Brindisio mieste. Ši vyninė garsėja tradicijų puoselėjimu ir vietinių vynuogių veislių auginimu. Vyninės filosofija apima modernių technologijų derinimą su vietos paveldu, siekiant išsaugoti unikalų regiono charakterį.
    Vyno svarumas
    Vyno saldumas
    Maisto rekomendacija:
    Spalva:
    Skonis:
    Aromatai:
    14,50 €
    Atsiskaitysite per el. bankininkystę.
    Atsiskaitysite per el. bankininkystę.

    SAUGUS
    APSIPIRKIMAS

    Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.
    Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.

    PRISTATYMAS
    Į NAMUS   

    Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt
    Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt

    TURITE KLAUSIMŲ?
    SUSISIEKITE

    Prekės informacija
    ENEO yra pagamintas iš Susumaniello ir Negroamaro vynuogių, kurios auga Salento regione. Salento žinomas dėl savo šilto Viduržemio jūros klimato ir kalkakmenio dirvožemio. Šie veiksniai suteikia vynui išraiškingą skonio profilį. Vynas buvo brandintas prancūziško ąžuolo statinėse  6 mėnesius, siekiant sustiprinti struktūrą ir suteikti subtilių prieskonių užuominų.
    Aromatai ir skonis: ENEO Susumaniello Negroamaro vynas išsiskiria giliomis raudonųjų vaisių natomis, tokiomis kaip vyšnios ir slyvos, bei švelniomis prieskonių, juodojo šokolado ir vanilės užuominomis. Vynui būdinga tvirta struktūra ir subalansuotas rūgštingumas.
    Derinimo su maistu rekomendacijos: 
    Raudona mėsa: Kepsniai, jautienos ar ėrienos troškiniai, ypač su žolelių ir prieskonių padažais.
    Makaronai su mėsa: Patiekalai su mėsos padažais, tokie kaip makaronai su Bolonėse padažu.
    Kietieji sūriai: Brandinti kietieji sūriai, tokie kaip Pecorino ar Parmigiano Reggiano.
    Viduržemio jūros virtuvė: Keptos ar troškintos daržovės su alyvuogių aliejumi, baklažanų patiekalai arba mėsos troškiniai su pomidorų padažu.
    Kepta paukštiena: Antiena ar kepta vištiena su tamsiais padažais.
    Charakteristikos
    Kilmės šalis:
    Italija
    Regionas:
    Apulija
    Apeliacija:
    Salento IGT
    Tūris:
    0.75 L
    Stiprumas:
    14.5%
    Rekomenduojama patiekimo temperatūra:
    16 -18°C
    Alergenai:
    Sulfitai
    Laikymo sąlygos:
    nuo 5°C iki 20°C.
    Perspėjimas:
    Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Draudžiama parduoti, pirkti ir pristatyti alkoholinius gėrimus asmenis jaunesniems nei 20 metų.

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    Panašūs produktai

    Raudonasis vynas iš Italijos Cantine Risveglio ENEO Susumaniello Negroamaro Salento

    Vynas Cantine Risveglio ENEO Susumaniello Negroamaro Salento I.G.T. 0.75L 14.5%

    14,50 €