ENEO yra pagamintas iš Susumaniello ir Negroamaro vynuogių, kurios auga Salento regione. Salento žinomas dėl savo šilto Viduržemio jūros klimato ir kalkakmenio dirvožemio. Šie veiksniai suteikia vynui išraiškingą skonio profilį. Vynas buvo brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 6 mėnesius, siekiant sustiprinti struktūrą ir suteikti subtilių prieskonių užuominų. Aromatai ir skonis: ENEO Susumaniello Negroamaro vynas išsiskiria giliomis raudonųjų vaisių natomis, tokiomis kaip vyšnios ir slyvos, bei švelniomis prieskonių, juodojo šokolado ir vanilės užuominomis. Vynui būdinga tvirta struktūra ir subalansuotas rūgštingumas. Derinimo su maistu rekomendacijos: Raudona mėsa: Kepsniai, jautienos ar ėrienos troškiniai, ypač su žolelių ir prieskonių padažais. Makaronai su mėsa: Patiekalai su mėsos padažais, tokie kaip makaronai su Bolonėse padažu. Kietieji sūriai: Brandinti kietieji sūriai, tokie kaip Pecorino ar Parmigiano Reggiano. Viduržemio jūros virtuvė: Keptos ar troškintos daržovės su alyvuogių aliejumi, baklažanų patiekalai arba mėsos troškiniai su pomidorų padažu. Kepta paukštiena: Antiena ar kepta vištiena su tamsiais padažais.
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Cantine Risveglio derina tradicinę vyndarystę su moderniomis technologijomis, siekdama sukurti vynus, kurie tiksliai atspindi regiono terroir ir vynuogių veislės charakteristikas. Raudonasis vynas Cantine Risveglio GIO Primitivo vynas pagamintas iš 100% Primitivo vynuogių. Vynmedžių amžiaus vidurkis 40 - 50 metų. Vynuogės skinamos rankomis ir kruopščiai atrenkamos, siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę. Vynuogių sultys fermentuojamos kontroliuojamoje temperatūroje, išsaugant natūralų aromatą ir skonį. Vėliau vynas pusę metų brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Aromatai ir skonis: Cantine Risveglio GIO Primitivo Salento pasižymi sodria rubino spalva ir intensyviu aromatu, kuriame dominuoja prinokę raudonieji vaisiai – vyšnios, slyvos, prieskoniai ir švelni vanilė. Skonis – pilnas, harmoningas, su švelniais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu. Derinimo su maistu rekomendacijos: Raudonos mėsos patiekalai: jautienos kepsniai, ėrienos troškiniai ar antienos filė. Turtingi makaronų patiekalai: pasta su mėsos padažu (ragù), lasagna ar cannelloni su sūriu ir pomidorais. Grilinta arba kepta mėsa: kiaulienos šonkauliai, kepsninėje kepta vištiena su žolelėmis. Brandinti sūriai: parmezanas, pecorino, gorgonzola ar kiti intensyvaus skonio sūriai. Viduržemio jūros virtuvės patiekalai: troškintos daržovės su pomidorų padažu. Pikantiški užkandžiai: alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai, vytinta mėsa.
Cantine Risveglio SIMPOSIO Primitivo Salento - Apulijos saulės įkvėptas skonis. "Simposio" Primitivo - tai išraiškingas raudonasis itališkas vynas, pagamintas iš 100% Primitivo vynuogių, auginamų saulėtame Salento regione, pietinėje Italijos dalyje. Šis vynas atspindi "Cantine Risveglio" aistrą senosioms Apulijos vynuogių veislėms ir jų siekį kurti autentiškus, terroir atspindinčius vynus. Skoniai ir aromatai: • Nosyje: intensyvūs prinokusių raudonųjų vaisių, tokių kaip vyšnios, slyvos ir gervuogės, aromatai, papildyti subtiliais prieskonių, tabako ir vanilės niuansais. • Gomuryje: vynas pasižymi pilnu kūnu, švelniai juntamais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu, kuriame atsiskleidžia šokolado ir kavos natos. Derinimo galimybės: Šis universalus vynas puikiai dera su įvairiais patiekalais: • Mėsa: raudonos mėsos patiekalais, tokiais kaip kepsnys, troškiniai, ėriena. • Sūris: brandintais sūriais. • Makaronai: makaronų patiekalais su sodriu padažu. • Užkandžiai: taip pat puikiai tinka prie įvairių užkandžių.
Atraskite tikrąją Apulijos dvasią Šis išraiškingas raudonasis vynas, pagamintas iš 100% Nero di Troia vynuogių, atspindi turtingą Pietų Italijos vyndarystės tradiciją. "Cantine Risveglio", įkurta 2000-aisiais Brindisio provincijoje, yra palyginti jauna, bet ambicinga vyninė, kuri siekia atgaivinti senąsias Apulijos vynuogių veisles ir kurti autentiškus, terroir atspindinčius vynus. Skonis ir aromatai: Nosyje: intensyvūs juodųjų vyšnių, gervuogių ir slyvų aromatai, persipynę su subtiliais prieskonių, kakavos, kavos ir saldymedžio natomis. Gomuryje: vynas pasižymi pilnu kūnu, švelniai juntamais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu, kuriame atsiskleidžia šokolado, kavos ir vanilės niuansai. Šis vynas yra šiltas, minkštas ir harmoningas. Derinimo su maistu rekomendacijos : Mėsa: raudonos mėsos patiekalais, tokiais kaip kepsnys, troškiniai, ėriena. Sūris: brandintais sūriais. Makaronai: makaronų patiekalais su sodriu padažu. Desertas: netgi tamsaus šokolado desertu.
Cantine Risveglio SUSU yra gaminamas tik iš 100% Susumaniello vynuogių. Vynuogės renkamos rankomis spalio pradžioje, o vynmedžių amžius siekia daugiau nei 70 metų. Vynmedžių auginami naudojant naudojant alberello pugliese sistemą. Tai tradicinis vynuogių auginimo būdas, plačiai paplitęs Apulijos regione Italijoje. Šis metodas pasižymi tuo, kad vynmedžiai formuojami žemai, be atramų, panašiai kaip maži medeliai. Alberello pugliese sistema leidžia vynuogėms gauti daugiau saulės šviesos ir šilumos, aip pat padeda išsaugoti dirvožemio drėgmę, kas yra itin aktualu sausringose vietovėse. Po kruopščios atrankos, vynuogės fermentuojamos 15-20 dienų kontroliuojamoje temperatūroje, nerūdijančio plieno talpyklose. Vėliau vynas 4 mėnesius brandinamas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromatai ir skonis: Spalva: Šis vynas pasižymi rubino raudonumo spalva su violetiniais atspalviais. Aromatas: Aromatas intensyvus, kompleksiškas, su ryškiais raudonųjų uogų ir vaisių tonais. Jaučiami slyvų, raudonųjų vyšnių, šviežių braškių, figų ir džiovintų slyvų aromatai. Skonis: yno skonis šiltas, minkštas ir apvalus. Jame dera gaivumas ir švelnus Susumaniello vynuogėms būdingas taniniškumas. Derinimo su maistu rekomendacijos: Grilyje kepta jautiena. Vyno taninai ir vaisiškumas papildo sultingą kepsnio skonį. Brandinti kietieji sūriai, tokie kaip „Pecorino“ ar „Parmigiano Reggiano“, kurių intensyvūs skoniai dera su vyno struktūra. Makaronai su mėsos padažu, pavyzdžiui, Bolonijos spagečiai. Kepta ėriena su žolelėmis. Juodojo šokolado desertais. Vyno vaisiškumas ir taninai sukuria malonų kontrastą su šokolado kartumu.