12,50 €Kaina
25,00 €Kaina
14,50 €Kaina
16,50 €Kaina
18,99 €Kaina
  • Nauja
butelis Jean Loron Jean Chardonnay

Vynas Jean Loron JEAN Chardonnay 0.75L 13%

 
 Jean Loron yra tradicinis vyno namai, įkurti 1711 metais pietų Burgundijoje. Šis gamintojas specializuojasi Chardonnay ir Gamay Noir vynuogių auginime. Jean Loron vynai yra žinomi dėl savo kokybės ir tradicinių Burgundijos vyno gamybos metodų. 1821 metais jo anūkas Jean-Marie Loron išplėtė verslą, pradėdamas eksportuoti vynus į kitas šalis. Šiandien vyninė valdoma aštuntosios šeimos kartos ir yra viena didžiausių pietų Burgundijos vyno gamintojų, turinti apie 150 hektarų vynuogynų.
Vyno svarumas
Vyno saldumas
Spalva:
Skonis:
Vynuogės:
Aromatai:
10,00 €
Atsiskaitysite per el. bankininkystę.
Atsiskaitysite per el. bankininkystę.

SAUGUS
APSIPIRKIMAS

Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.
Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.

PRISTATYMAS
Į NAMUS   

Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt
Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt

TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE

Prekės informacija
Jean Loron Jean Chardonnay – tai gaivus ir subalansuotas baltasis vynas, atspindintis pietų Prancūzijos vynų charakterį. Šis baltasis vynas pagamintas iš Chardonnay vynuogių, auginamų aukštai kalnuose pietų Prancūzijoje, akmenuotame ir kalkingame dirvožemyje. Vėsūs nakties orai ir itin saulėtos dienos suteikiantys vynui pusiausvyrą tarp turtingumo ir gaivumo.
Skonis ir aromatai: Šis baltasis vynas pasižymi šviesia geltona spalva su žalsvais atspalviais.  Nosyje juntami citrusinių vaisių, ličių ir baltų gėlių aromatai su minerališkumo natomis. Gomuryje vynas yra gaivus, švelnus.
Derinimo su maistu rekomendacijos: 
Jūros gėrybės ir žuvis:
Baltosios žuvies filė su citrininiu sviesto padažu – vyno gaivumas puikiai subalansuoja švelnią žuvies tekstūrą.
Grilyje kepti krevetės su česnakiniu sviestu – Chardonnay paryškina jūros gėrybių saldumą ir suteikia gaivumo.
Lašiša su lengvu žolelių padažu – subalansuotas rūgštingumas padeda atskleisti žuvies skonį.
Vištiena ir paukštiena:
Vištienos krūtinėlė su citrininiu padažu – gaivūs citrusiniai vyno niuansai dera su švelnia paukštiena.
Anties filė su apelsinų glazūra – subtilus vaisiškumas papildo patiekalo saldumą ir aromatingumą.
Daržovių ir makaronų patiekalai:
Makaronai su kreminiu sūrio ir trumų padažu – Chardonnay kremiška tekstūra puikiai dera su sūriais padažais.
Rizotas su šparagais ir parmezanu – vyno rūgštingumas išryškina daržovių gaivumą.
Keptos cukinijos su fetos sūriu ir citrininiu padažu.
Sūriai:
Brie arba Camembert sūriai – minkšti ir kreminiai sūriai dera su švelniu Chardonnay charakteriu.
Ožkos sūris su medumi ir riešutais.
Charakteristikos
Kilmės šalis:
Prancūzija
Regionas:
Burgundija
Tūris:
0.75 L
Stiprumas:
13%
Rekomenduojama patiekimo temperatūra:
8 -10°C
Alergenai:
Sulfitai
Laikymo sąlygos:
nuo 5°C iki 20°C.
Perspėjimas:
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Draudžiama parduoti, pirkti ir pristatyti alkoholinius gėrimus asmenis jaunesniems nei 20 metų.

Panašūs produktai

butelis Jean Loron Jean Chardonnay

Vynas Jean Loron JEAN Chardonnay 0.75L 13%

10,00 €