Henri Giraud šampano namai, įkurti XVII amžiuje Aÿ miestelyje, garsėja savo kokybe ir atsidavimu tvariai vynuogininkystei. Šių namų vynuogynai yra įsikūrę Šampanės regiono Grand Cru zonoje, kuri žinoma dėl geriausių pasaulyje vynuogių auginimo. Henri Giraud atsidavimas meistriškumui atsispindi ribotoje – vos 250 000 butelių per metus – gamyboje. Garsus vyno kritikas Robertas Parkeris apie Henri Giraud yra pasakęs: „Tai geriausi šampano namai, apie kuriuos beveik niekas nėra girdėjęs“. Ši citata puikiai atspindi Henri Giraud išskirtinumą ir dėmesį kokybei, o ne masinei gamybai.
Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.
PRISTATYMAS Į NAMUS
Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt
TURITE KLAUSIMŲ? SUSISIEKITE
Prekės informacija
Henri Giraud šampano namai, įkurti XVII amžiuje Aÿ miestelyje, garsėja savo kokybe ir atsidavimu tvariai vynuogininkystei. Šių namų vynuogynai yra įsikūrę Šampanės regiono Grand Cru zonoje, kuri žinoma dėl geriausių pasaulyje vynuogių auginimo. Henri Giraud atsidavimas meistriškumui atsispindi ribotoje – vos 250 000 butelių per metus – gamyboje. Henri Giraud Esprit Nature – tai šampanas, įkūnijantis šio gamintojo natūralaus vyno gamybos filosofiją. Šis gėrimas yra 80% Pinot Noir ir 20% Chardonnay vynuogių mišinys, kuriame 50% rezervinių vynų brandinama mažose ąžuolo statinėse iš Argonne miško ir ovaliose talpyklose. Šis unikalus brandinimo procesas suteikia vynui kompleksiškumo ir išskirtinio charakterio.Aromatai ir skonis: Henri Giraud Esprit Nature pasižymi kompleksišku aromatų profiliu, kuriame dominuoja prinokę vaisiai, tokie kaip obuoliai ir kriaušės, bei citrusinių vaisių natos. Šampane taip pat galima užuosti subtilių prieskonių ir gėlių aromatų, kurie suteikia jam papildomo gylio ir elegancijos. Šis šampanas pasižymi ilgu poskoniu, kuriame išryškėja minerališkumo ir ąžuolo natos. Derinimo su maistu rekomendacijos: 🍤 Jūros gėrybės ir žuvis:Austres, midijos, šukutėsKrevetės su lengvu citrusiniu padažuKepta arba keptuvėje ruošta baltoji žuvis (pvz., menkė, otas).🍗 Baltos mėsos patiekalai:Vištiena ar kalakutiena su kreminiais padažais.Keptas arba troškintas triušis.Antienos krūtinėlė su lengvu vaisiniu padažu.🥗 Vegetariški patiekalai:Kreminės tekstūros daržovių patiekalai (pvz., grybų risotas).Keptos šparaginės pupelės su parmezano drožlėmis.Keptos ar grilyje ruoštos daržovės su alyvuogių aliejumi.
Charakteristikos
Kilmės šalis:
Prancūzija
Regionas:
Šampanė
Tūris:
0.75 L
Stiprumas:
12%
Rekomenduojama patiekimo temperatūra:
6 -8°C
Alergenai:
Sulfitai
Laikymo sąlygos:
nuo 5°C iki 20°C.
Perspėjimas:
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Draudžiama parduoti, pirkti ir pristatyti alkoholinius gėrimus asmenis jaunesniems nei 20 metų.
Henri Giraud šampano namai, įkurti XVII amžiuje Aÿ miestelyje, garsėja savo kokybe ir atsidavimu tvariai vynuogininkystei. Šių namų vynuogynai yra įsikūrę Šampanės regiono Grand Cru zonoje, kuri žinoma dėl geriausių pasaulyje vynuogių auginimo. Henri Giraud atsidavimas meistriškumui atsispindi ribotoje – vos 250 000 butelių per metus – gamyboje. Garsus vyno kritikas Robertas Parkeris apie Henri Giraud yra pasakęs: „Tai geriausi šampano namai, apie kuriuos beveik niekas nėra girdėjęs“. Ši citata puikiai atspindi Henri Giraud išskirtinumą ir dėmesį kokybei, o ne masinei gamybai.