
Geriausias Jūsų pasirinkimas
Geriausias Jūsų pasirinkimas
SAUGUS
APSIPIRKIMAS
PRISTATYMAS
Į NAMUS
TURITE KLAUSIMŲ?
SUSISIEKITE
Sebastiani Zinfandel California Red Wine – tai Kalifornijos vyninės „Sebastiani“ raudonas vynas, pagamintas iš 88% Zinfandel ir 12% Petite Sirah vynuogių, auginamų Alexander Valley ir Dry Creek Valley. Vynuogės skinamos rankomis, vėliau atskiriamos nuo kotelių ir švelniai traiškomos termoreguliuojamose plieno talpyklose. Gautas vynas skaidrinamas ir dvejus metus brandinamas 225 litrų amerikietiško, prancūziško ir vengriško ąžuolo statinėse. Amerikietiško ąžuolo statinės suteikia vynui vanilės ir kokoso natų, prancūziško ąžuolo - prieskonių, o vengriško - tabako natų. Aromatai ir skonis: Šis Zinfandel vynas pasižymi sodria rubino spalva, intensyviu juodųjų figų, slyvų ir braškių džemo aromatu su prieskonių ir vanilės natomis. Gomuryje juntamas šiltas ir saikingai struktūrizuotas skonis su švelniais taninais ir vanilės poskoniu. Derinimo su maistu rekomendacijos: Kepta mėsa: šis vynas tinka prie ant grotelių keptos jautienos, kiaulienos ar ėrienos kepsnių. Vyno taninai subalansuoja riebumą, o vaisių natos papildo mėsos skonį. Troškinta mėsa: Zinfandel dera su jautienos troškiniais, guliašu ar kitais sodraus skonio troškiniais. Paukštiena: Zinfandel tinka prie grilyje keptos antienos, žąsies ar kalakuto. Vyno vaisių natos dera su paukštienos skoniu, o taninai subalansuoja riebumą. Žvėriena: Šis vynas dera su elniena, stirniena ar šerniena. Sūriai: Zinfandel dera su brandintais sūriais, tokiais kaip čederis, parmezanas ar gorgonzolla. Makaronai: vynas tinka prie makaronų patiekalų su raudonu padažu, pavyzdžiui, bolognese ar lasagna. Aštrūs patiekalai: Zinfandel vaisių natos ir taninai dera su aštriais meksikietiškais, indiškais ar tailandietiškais patiekalais. Svarbu: Derinant vyną su maistu, atsižvelkite į patiekalo ingredientus, prieskonius ir padažus.
ENEO yra pagamintas iš Susumaniello ir Negroamaro vynuogių, kurios auga Salento regione. Salento žinomas dėl savo šilto Viduržemio jūros klimato ir kalkakmenio dirvožemio. Šie veiksniai suteikia vynui išraiškingą skonio profilį. Vynas buvo brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 6 mėnesius, siekiant sustiprinti struktūrą ir suteikti subtilių prieskonių užuominų. Aromatai ir skonis: ENEO Susumaniello Negroamaro vynas išsiskiria giliomis raudonųjų vaisių natomis, tokiomis kaip vyšnios ir slyvos, bei švelniomis prieskonių, juodojo šokolado ir vanilės užuominomis. Vynui būdinga tvirta struktūra ir subalansuotas rūgštingumas. Derinimo su maistu rekomendacijos: Raudona mėsa: Kepsniai, jautienos ar ėrienos troškiniai, ypač su žolelių ir prieskonių padažais. Makaronai su mėsa: Patiekalai su mėsos padažais, tokie kaip makaronai su Bolonėse padažu. Kietieji sūriai: Brandinti kietieji sūriai, tokie kaip Pecorino ar Parmigiano Reggiano. Viduržemio jūros virtuvė: Keptos ar troškintos daržovės su alyvuogių aliejumi, baklažanų patiekalai arba mėsos troškiniai su pomidorų padažu. Kepta paukštiena: Antiena ar kepta vištiena su tamsiais padažais.
EXTROSO Sangiovese Rubicone – tai raudonas itališkas vynas, pagamintas iš Sangiovese vynuogių, auginamų Rubicone apeliacijoje, Emilijos-Romanijos srityje. Vynuogės yra kruopščiai atrenkamos, po to fermentuojamos nerūdijančio plieno talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje, siekiant išsaugoti vaisių aromatus ir šviežumą. Po fermentacijos vynas brandinamas talpyklose, siekiant išlaikyti jo natūralų charakterį. Aromatai ir skonis: Šis Rubicone vynas pasižymi intensyviu raudonųjų uogų aromatu, papildytu subtiliomis prieskonių natomis. Skonyje truputį salstelėjęs, juntama maloni rūgštis. Derinimo su maistu rekomendacijos: Rekomenduojama patiekti su brandintu sūriu, itališkais mėsos užkandžiais, naminiais makaronais su Bolonijos padažu. Šis raudonasis vynas dera su ne labai sunkiais, ant grotelių ruoštais mėsos patiekalais.
Vynas gaminamas maišant septynias vynuogių veisles: 75 % Grenache, 15 % Syrah, 4 % Mourvèdre, 3 % Cinsault, 2 % Vaccarese ir 1 % Muscardin. Vynuogės skinamos rankomis, siekiant užtikrinti optimalų brandos momentą. Vėliau, fermentuojamos betoninėse talpose apie 35 dienas, kontroliuojamoje temperatūroje, siekiant išgauti subalansuotą taninų struktūrą. Grenache vynuogės brandinamos betoninėse talpose 9 mėnesius, o likusios, brandinamos 9 mėnesius ąžuolo statinėse. Aromatai ir skonis: CLOS SAINT JEAN Châteauneuf-du-Pape pasižymi išraiškingu raudonųjų vaisių – juodųjų serbentų ir vyšnių – aromatu, su Provanso žolelių, pipirų ir gėlių užuominomis. Vyno skonis subalansuotas, turintis elegantišką ir švelnią taninų struktūrą. Ryški rūgštis pabrėžia jo šviežumą ir suteikia ilgesnį poskonį. Derinimo su maistu rekomendacijos: Šis raudonas vynas dera su minkštai troškinta jautiena, grilyje kepta mėsa ( antieną, avieną ar kiaulieną), lėtai troškintais ėrienos šonkauliukais su rozmarinu ir česnakais, orkaitėje kepti baklažanai, paprikos ar cukinijos.
„Dan'Jango“ vardas kilo iš išgalvoto personažo, panašaus į Clintą Eastwoodą, kuris laikomas tvirtu ir charakteringu herojumi. Ši istorija įkvepia vyno filosofiją: ryžtą ir atkaklumą ieškant geriausio Shiraz Pietų Australijoje. Pasak „RedHeads“ vyndarių, Dan'Jango yra tarsi vynuogių gelbėtojas, kovojantis už laisvę ir kokybišką vyną. Jis nepavargdamas ieško geriausių vynuogių, kad išgelbėtų jas nuo anonimiškumo masinės gamybos pasaulyje. RedHeads Dan'Jango Shiraz vynui vynuogės noksta saulėtuose Pietų Australijos vynuogynuose. Čia vyraujančios klimato sąlygos idealiai tinka Shiraz vynuogėms, kurios subręsta iki tobulos kondicijos. Vynuogių fermentacijos procesas vyksta atvirose talpose, o nuolatinis maišymas leidžia išgauti sodrų ir kompleksišką skonį. Vynas brandinamas amerikietiško ir prancūziško ąžuolo statinėse, kurios suteikia jam papildomų skonio niuansų ir aromato. Aromatai ir skonis: Dan'Jango Shiraz – tai sodrios, tamsios spalvos vynas, dvelkiantis gervuogių, slyvų ir vyšnių aromatais. Skonyje išsiskiria subtilios juodųjų alyvuogių ir tamsaus šokolado natos, o švelnūs taninai suteikia vynui aksominės tekstūros. Derinimo su maistu rekomendacijos: Jautiena: RedHeads Dan'Jango Shiraz tinka prie ant grotelių keptos jautienos kepsnių, šonkauliukų ar sultingų mėsainių. Ėriena: Šis vynas papildo ėrienos patiekalų skonį, ypač keptos ėrienos kojos ar ėrienos šašlykų. Kiauliena: RedHeads Dan'Jango Shiraz dera su kepta kiauliena, kiaulienos išpjova ar sultingais kiaulienos šašlykais. Makaronai: Šis vynas dera su makaronų patiekalais su raudonu padažu, ypač tais, kurių sudėtyje yra mėsos. Grybai: RedHeads Dan'Jango Shiraz tinka su įvairiais grybų patiekalais, tokiais kaip kepti baravykai. Svarbu: Derinant vyną su maistu, svarbu atsižvelgti į patiekalo intensyvumą ir skonį. Kuo intensyvesnis patiekalo skonis, tuo intensyvesnį vyną reikėtų rinktis. RedHeads Dan'Jango Shiraz yra kompleksiškas vynas, todėl jis geriausiai atsiskleidžia derinamas su turtingo skonio patiekalais.
„Moonlighters“ – tai ne tik vyno pavadinimas, bet ir pasakojimas apie RedHeads vyndarių aistrą ir kūrybiškumą. Šis vynas gimė nakties tyloje, po mėnulio šviesa, kai jauni vyndariai, pabaigę dienos darbus, eksperimentavo ir ieškojo naujų skonių. Šis įkvėpimo kupinas naktinis darbas padėjo suformuoti išskirtinį RedHeads vynų stilių. Moonlighters Red gaminamas iš kruopščiai atrinktų Malbec ir Petit Verdot vynuogių, auginamų Pietų Australijos vynuogynuose. Vynuogės skinamos tik optimaliai sunokusios, o fermentacija vyksta kontroliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose, išryškinant jų aromatus. Brandinimas ąžuolo statinėse suteikia vynui subtilių prieskonių natų ir harmoningo skonio balanso. Aromatai ir skoniai: „Moonlighters Red“ pasižymi raudonai purpurine spalva. Aromate jaučiami gervuogių, juodųjų serbentų, vyšnių ir slyvų kvapai su lengvomis kedro užuominomis. Skonyje dominuoja juodųjų vaisių natos, prieskoniai ir subtilios odos užuominos, papildytos švelniomis taninų tekstūromis. Derinimo su maistu rekomendacijos: Grilio patiekalai: Kepti avienos šonkauliukai su rozmarinu ir česnakais. Grilyje kepti jautienos kepsniai ar mėsainiai su karamelizuotais svogūnais. Vegetariški variantai: Troškintos pupelės su pomidorų, paprikų ir prieskonių padažu. Kepintos saldžiosios bulvės su rozmarinu ir aštria paprika.
Galante Appassimento Sangiovese di Romagna: šis išskirtinis itališkas vynas, pagamintas tradiciniu "appassimento" metodu, atskleidžia sodrų skonį ir gilius aromatus. 100% Sangiovese vynuogės iš saulėtų Emilijos-Romanijos vynuogynų garantuoja aukščiausią kokybę. Aromatai ir skonis: džiovintų vyšnių, slyvų ir prieskonių aromatai su švelniomis vanilės natomis. Švelnūs taninai, puikus balansas ir ilgas poskonis su džiovintų uogų ir šokolado užuominomis. Derinimas su maistu: vynas tinka prie pirmųjų patiekalų, baltos mėsos kepsnių ir sūrių.
Raudonasis vynas BASATO gaminamas iš vietinės Nero di Troia vynuogių veislės, augančios derlinguose Apulijos kalvose, aplink Cerinjolos miestą. Vynmedžių amžius siekia 32 metus. Vynas brandinamas 14 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, kas suteikia jam papildomo sudėtingumo ir tekstūriškumo. Aromatai ir skonis: Basato Nero di Troia pasižymi ryškia rubino spalva su purpuriniais atspalviais. Jo aromate dominuoja raudoni vaisiai, tokie kaip slyvos ir vyšnios, su prieskonių, tokių kaip, gvazdikėlių ar muskato užuominomis. Šis vynas išlaiko intensyvų vaisių charakterį, kurį praturtina medienos natos, o skonyje juntami gausūs taninai ir išraiškinga tekstūra, suteikianti jam ilgai išliekantį poskonį. Derinimo su maistu rekomendacijos: kepta aviena su aromatinėmis žolelėmis, jautienos troškinys su daržovėmis, žvėrienos kepsniai, dūmo skonio grilyje kepti šonkauliai, kietaisiais sūriais.
Kaip galima spręsti iš vyno pavadinimo, VANITA Nero d'Avola Appassite, gaminamas iš Nero d'Avola vynuogių, kurios prieš skynimą dar 15 dienų džiovinamos ant vynmedžių. Toks džiovinimo būdas leidžia išgauti sodresnį skonį ir aromatų kompleksiškumą. Vynuogės iš pradžių atskiriamos nuo šakelių, spaudžiamos preso pagalba, o vėliau fermentuojamos plieno talpose, palaikant 24–26 °C temperatūrą. Vėliau, vynas brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse kelis mėnesius, kad įgautų sodrumo ir gilumo. Jutiminės savybės: Aromatas: Intensyvus raudonų uogų, prinokusių vyšnių, slyvų ir serbentų aromatas su Viduržemio jūros žolelių ir prieskonių natomis. Skonis: Švelnus, aksominis, sultingas, juntami prinokę taninai ir ilgai išliekantis vaisių poskonis. Derinimo su maistu rekomendacijos: Šis vynas dera su kepta, troškinta ar orkaitėje ruošta mėsa. Taip pat galima derinti su kitais intensyvaus skonio patiekalais.
Atraskite tikrąją Apulijos dvasią Šis išraiškingas raudonasis vynas, pagamintas iš 100% Nero di Troia vynuogių, atspindi turtingą Pietų Italijos vyndarystės tradiciją. "Cantine Risveglio", įkurta 2000-aisiais Brindisio provincijoje, yra palyginti jauna, bet ambicinga vyninė, kuri siekia atgaivinti senąsias Apulijos vynuogių veisles ir kurti autentiškus, terroir atspindinčius vynus. Skonis ir aromatai: Nosyje: intensyvūs juodųjų vyšnių, gervuogių ir slyvų aromatai, persipynę su subtiliais prieskonių, kakavos, kavos ir saldymedžio natomis. Gomuryje: vynas pasižymi pilnu kūnu, švelniai juntamais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu, kuriame atsiskleidžia šokolado, kavos ir vanilės niuansai. Šis vynas yra šiltas, minkštas ir harmoningas. Derinimo su maistu rekomendacijos : Mėsa: raudonos mėsos patiekalais, tokiais kaip kepsnys, troškiniai, ėriena. Sūris: brandintais sūriais. Makaronai: makaronų patiekalais su sodriu padažu. Desertas: netgi tamsaus šokolado desertu.
Biscardo vyninė yra žinoma dėl savo ilgametės istorijos ir aukštos kokybės vynų gamybos. Įkurta daugiau nei prieš šimtmetį, ši vyninė sujungia tradicijas ir modernias technologijas, siekdama sukurti išskirtinius vynus. Biscardo Enigma Sangiovese Appassimento Rubicone yra raudonasis vynas iš Emilijos-Romanijos regiono Italijoje. Šis vynas gaminamas naudojant „Appassimento“ metodą – tai tradicinis būdas, kai vynuogės dalinai išdžiovinamos prieš fermentaciją, siekiant koncentruoti skonį ir aromatus. Vynui naudojamos Sangiovese vynuogės, augančios Rubicone vietovėje. Nors vynas nėra ilgai brandintas ąžuolo statinėse, jis išlaiko turtingą struktūrą ir subalansuotą charakterį. Aromatai ir skonis: Aromate atsiskleidžia juodųjų vyšnių, džiovintų slyvų, ir prieskonių natos, taip pat subtilus vanilės ir šokolado užuominos. Skonis yra intensyvus ir pilnas, su švelniais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu. Derinimo su maistu rekomendacijos: Raudona mėsa: Šis vynas dera su įvairiais raudonos mėsos patiekalais, tokiais kaip jautienos steikai, avienos kepsniai ar jautienos troškiniai. Brandinti sūriai: Brandinti sūriai, tokie kaip parmezanas, pecorino ar gorgonzola. Grilio patiekalai: Grilio patiekalai, tokie kaip kepsniai, šašlykai ar grilintos daržovės. Pikantiški makaronų patiekalai: tokie kaip makaronai su pomidorų ir mėsos padažu, lazanija ar cannelloni.
Šio vyno gamyboje susipina tradicijos ir šiuolaikinės technologijos. Kruopščiai atrinktos vynuogės skinamos rankomis, o vėliau atskirai fermentuojamos, kad išsaugotų kiekvienos veislės unikalumą. Vynas brandinamas ąžuolo statinėse, suteikiančiose jam papildomo kompleksiškumo ir elegancijos. Aromatai ir skonis: Intruso Granacha Tintorera-Monastrel Almansa pasižymi intensyviais juodųjų vaisių aromatais, tokiais kaip slyvos ir vyšnios. Skonyje jaučiamos švelnios taninų natos ir subalansuota rūgštis, suteikianti vynui gaivumo. Derinimo su maistu rekomendacijos: Kepta mėsa: Šis vynas dera su kepta arba grilyje kepta mėsa, tokia kaip jautiena, aviena ar kiauliena. Brandinti sūriai: Intruso Granacha Tintorera-Monastrel Almansa gerai dera su brandintais sūriais, tokiais kaip Manchego ar Parmigiano-Reggiano. Viduržemio jūros regiono virtuvė: Šis vynas tinka su Viduržemio jūros regiono patiekalais, tokiais kaip paella, įvairūs troškiniai ar makaronai su pomidorų padažu. Keptos daržovės: Intruso Granacha Tintorera-Monastrel Almansa taip pat dera su keptomis daržovėmis, ypač su baklažanais, paprikomis ir cukinijomis Patiekalai su grybais: Vynas puikiai dera su patiekalais, kuriuose yra grybų, pavyzdžiui, grybų risotto ar grybų troškiniai. Grybų žemiškumas ir vyno vaisių natos sukuria subalansuotą skonio derinį.
Gamybos metu, vynuogės perrenkamos du kartus, siekiant pašalinti bet kokius augalinius likučius. Vėliau naudojamas švelnus vynuogių spaudimo metodas, kurio metu vynuogės atskiriamos nuo kotelių. Fermentacija vyksta mažuose mediniuose kubiluose 25-30 dienų, kas 6 valandas atliekant rankinį perpylimą. Vėliau, vynas brandinamas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, kur vyksta malolaktinė fermentacija, kuri vynui suteikianti švelnesnį ir pilnesnį skonį. Aromatai ir skonis: Šis intensyvios rubino spalvos vynas pasižymi "šilkiniu" skoniu ir gaivinančiu rūgštingumu. Aromate juntamos mėlynių, šokoladu glaistytų vyšnių, vanilės, džiovinto čiobrelio ir ąžuolo natos. Tai išraiškingas, modernus, tačiau tuo pačiu rafinuotas ir harmoningas vynas, kurio ilgai išliekantis poskonis atspindi prinokusių vaisių ir mineralų charakterį. Derinimo su maistu rekomendacijos: Raudona mėsa: Vynas dera su ant grotelių kepta arba troškinta jautiena, aviena ar kita raudona mėsa. Troškiniai: Ilgai troškinti patiekalai, tokie kaip jautienos ar ėrienos troškiniai, taip pat patiekalai su žolelėmis, tokiomis kaip rozmarinas ir čiobreliai. Žvėriena: Vynas derės su stirniena, elniena ar kita žvėriena. Brandinti sūriai: Brandinti ir intensyvaus skonio sūriai, tokie kaip Parmezanas, Pecorino ar Gorgonzola. Grybų patiekalai: Patiekalai su miško grybais, tokiais kaip baravykai ar trumai. Kepta antis, ypač su vaisių, tokių kaip vyšnių ar slyvų padažu.
"Cantine Paradiso MAST Negroamaro" - tai išraiškingas ir galingas raudonasis vynas, pagamintas iš 100% Negroamaro vynuogių, auginamų pietinėje Italijos dalyje. Šis vynas - tai tikras Apulijos vyndarystės tradicijų ir šiuolaikinių inovacijų derinys. Vyninė, kuri vertina autentiškumą. "Cantine Paradiso" yra šeimos valdoma vyninė, įkurta 1954-aisiais pietų Italijoje. Jų filosofija remiasi pagarba žemei ir tradicijoms, kartu diegiant inovacijas, siekiant išgauti geriausias vynuogių savybes. "MAST" yra jų aistros ir atsidavimo vaisius - aukščiausios kokybės Negroamaro išraiška. Vynuogės skinamos rankomis ir kruopščiai atrenkamos. Fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje. Vėliau vynas brandinamas Allier prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėnesius ir dar metus brandinamas buteliuose, prieš pateikiant į prekybą. Skoniai ir aromatai: • Nosyje: sodrūs prinokusių juodųjų vaisių, tokių kaip slyvos, juodosios vyšnios ir gervuogės, aromatai, persipynę su subtiliais prieskoniais, kakava, kava, vanilės ir saldymedžio natomis. • Gomuryje: vynas pasižymi pilnu kūnu, švelniai juntamais, tačiau tvirtais taninais ir ilgai išliekančiu poskoniu. Skonis kompleksiškas ir daugiasluoksnis, su vaisių, prieskonių ir ąžuolo natomis. Derinimo galimybės: • Mėsa: raudonos mėsos patiekalais, tokiais kaip kepsnys, troškiniai, ėriena. Ypač tinka prie ant grotelių keptos mėsos ar žvėrienos. • Sūris: brandintais, intensyvaus skonio sūriais. • Makaronai: makaronų patiekalais su sodriu, mėsišku padažu.
Gran Maestro Appassimento Rosso Puglia yra išskirtinis raudonasis vynas, pagamintas iš Negroamaro, Primitivo ir Sangiovese vynuogių, auginamų Apulijos regione, Italijoje. Šis vynas gaminamas Appassimento metodu – vynuogės yra dalinai džiovinamos prieš fermentaciją, taip suteikiant vynui sodrumo ir kompleksiškumo. Po fermentacijos vynas brandinamas ant smulkių mielių nuosėdų, siekiant suteikti jam sodresnį skonį ir sudėtingumą. Aromatai ir skonis: Spalva: Raudona rubino spalva su granato atspalviais.. Aromatas: Intensyvaus ir kompleksiško aromato, kuriame dominuoja prinokusių juodųjų vyšnių, džiovintų slyvų ir prieskonių natos, papildytos šokolado ir odos niuansais. Skonis: Vidutinio kūno struktūra su subalansuotu rūgštingumu, sodriais juodųjų vaisių, tokių kaip gervuogės ir figos, skoniais, papildytais vanilės ir tabako niuansais. Švelnaus ir ilgai išliekančio poskonio. Derinimo su maistu rekomendacijos: Mėsa: Jautienos troškiniai, pavyzdžiui, jautienos troškinys su daržovėmis. Su kepta kiaulienos sprandine, šonkauliukais, dešrelėmis ar kitais kiaulienos patiekalais. Nors dažniausiai raudonasis vynas derinamas su raudona mėsa, šis vynas gali būti tinkamas pasirinkimas ir prie anties ar žąsies patiekalų, ypač jei paukštiena yra ruošiama su sodriu padažu ar prieskoniais. Makaronai: Cielo Gran Maestro Appassimento Rosso Puglia dera su makaronais su sodriu padažu, pavyzdžiui, grybų padažu ar padažu su mėsa.