12,50 €Kaina
25,00 €Kaina
14,50 €Kaina
16,50 €Kaina
18,99 €Kaina
    Cantine Paradiso ''1954'' Primitivo Puglia Magnum raudonasis sausas vynas iš Italijos

    Vynas Cantine Paradiso 1954 Primitivo Puglia I.G.P. 1.5L 15%

     
    Cantine Paradiso 1954 Primitivo – tai raudonas vynas, pagamintas iš 100% Primitivo vynuogių, auginamų Cantine Paradiso vynuogynuose, esančiuose Cerignola miestelyje, Apulijos regione, Italijoje. Šis vynas sukurtas pažymint vyninės įkūrimo metus – 1954-uosius.
    Vyno svarumas
    Vyno saldumas
    Maisto rekomendacija:
    Spalva:
    Skonis:
    Vynuogės:
    Aromatai:
    40,70 €
    Atsiskaitysite per el. bankininkystę.
    Atsiskaitysite per el. bankininkystę.

    SAUGUS
    APSIPIRKIMAS

    Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.
    Perkant už 70€ ar daugiau, prekes pristatysime nemokamai.

    PRISTATYMAS
    Į NAMUS   

    Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt
    Tel. +37060064455 el. paštas: info@primitivo-vynas.lt

    TURITE KLAUSIMŲ?
    SUSISIEKITE

    Prekės informacija
    Primitivo vynuogės auga kalkakmenio dirvožemyje, kuris užtikrina gerą drenažą. Apulijos regionui būdingos švelnios žiemos su pakankamu kritulių kiekiu ir karštos, sausos vasaros – idealios sąlygos Primitivo vynuogėms.
    Po derliaus nuėmimo vynuogės atskiriamos nuo kotelių ir 20 dienų fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Vėliau vynas dar 2 mėnesius brandinamas tuose pačiuose rezervuaruose. Galiausiai, vynas perpilamas į prancūziško ąžuolo statines, kuriose brandinamas mažiausiai 12 mėnesių. Prieš išleidžiant į rinką, vynas dar 4 mėnesius paliekamas buteliuose.
    Aromatai ir skonis: Šis raudonais Primitivo vynas pasižymi intensyvia rubino spalva su granato atspalviais. Aromatas intensyvus ir kompleksiškas – dominuoja raudoni vaisiai, džiovintos slyvos, vyšnios ir mirtos natos. Papildomas gėlių ir gvazdikėlių kvapas suteikia aromatui išraiškingumo.  Skonis pilnas, taninai gerai integruoti, juntami tamsūs vaisiai ir prieskoniai.
    Derinimo su maistu rekomendacijos:
    Patiekalai su turtingais padažais – sodrūs, tiršti pomidorų pagrindu pagaminti padažai su jautiena ar kiauliena.
    Kieti, brandinti sūriai, tokie kaip „Pecorino“, „Parmigiano Reggiano“.
    Žvėriena – stirniena, elniena ar šerniena, ypač su vaisių padažais ar uogų garnyrais.
    Aštrūs mėsos patiekalai – patiekalai su prieskoniais, pavyzdžiui, pikantiška itališka dešra.
    Charakteristikos
    Kilmės šalis:
    Italija
    Regionas:
    Apulija
    Apeliacija:
    Puglia IGT
    Tūris:
    1.5L
    Stiprumas:
    15%
    Rekomenduojama patiekimo temperatūra:
    16 -18°C
    Alergenai:
    Sulfitai
    Laikymo sąlygos:
    nuo 5°C iki 20°C.
    Perspėjimas:
    Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Draudžiama parduoti, pirkti ir pristatyti alkoholinius gėrimus asmenis jaunesniems nei 20 metų.

    Panašūs produktai

    Cantine Paradiso ''1954'' Primitivo Puglia Magnum raudonasis sausas vynas iš Italijos

    Vynas Cantine Paradiso 1954 Primitivo Puglia I.G.P. 1.5L 15%

    40,70 €